Scha's Riotz world

Autobiography


♥♥♥ Hye ! Welcome to my Riotz World ♥♥♥ P/S : Please be nice here , thank you

Entries About Linkies Stuff

Status <3

BIOMEDICAL SCIENCES STUDENTS IIUM KUANTAN
My Music

Planetarium (piano) by Ai Otsuka

Credits

Template by : Farah Dini
Basecodes by : Nurul AtiQah
Edited by : Scha Aye Jay
Others:

-----------------------------------------
Copyright© by Farah Dini 2012
-----------------------------------------

citer sakit aty....
video

tak sangka plak group baru aq ngan memey, sep ngan piepa tak disenangi oleh beberapa owg... aq tau kye owg buat salah tapi jgn lah smpai ngutok plus gelarkan kte owg ny kwn sial.... aq tak nak gadoh ngan ssp lagi2 korg tu kwn aq, aq tak mampu jumpe owg tu tp aq nak minx maaf kat owg tu klu aq dah byk wat slh dan menyakitkan aty dy... KTE DAH LME KWN, seburuk-buruk korg aq accept korg and hope bnde ny boleh settle... pasal kutok tu, aq accept jew... aq pown ade kutok kowg gak tp tak lah seterok mcm ny, sorry sangat sangat dry aq and geng aq... aq tak slah kan korg sbb korg btol and kteorg yg salah.... sok bufday aq, bukan present and wish yg aq minx tp friendship yg never end yg aq nak.... wish me luck to face all the circumtances that happen in this whole entire world....